Dit is intussen mijn vierde blog met een nieuwe naam. Mijn blog is als een tas vol met schriftjes en schrijfsels die ik overal mee naartoe sleur. Alleen deel ik deze met de wereld. Ik begin graag aan iets nieuws. Het is echt zo dat ik graag aan iets nieuws begin. Het heeft me tonnen energie. Dat zo.

En dat schrijven dat zat aan me te trekken. Alsmaar meer woorden, zinnen en verhalen verdringen elkaar aan de deur. Ik wilde ze dus graag terug openzetten. Mijn deur. Het doet deugd om terug lucht en licht binnen te laten en te zien wie of wat er komt aanwaaien en wat naar buiten wil.

Mijn nieuwsgierigheid is groot naar alles wat er is, wat er was en wat er nog zal gebeuren. Ik wil schrijven en spreken zonder enige rem. Ik wil mijn visie delen maar ook verhalen schrijven. #fictie zal je af en toe zien passeren. Dat kadert helemaal in het thema zelfzorg. Ik schrijf alles vanuit respect voor de mensen die mij omringen.

Deze blog is ontstaan vanuit de drang om mijn woorden te delen. Dat delen maakt me gelukkig. Mijn lijf gaat ervan jubelen. Het is een onweerstaanbare drang en honger. Schrijven stilt én stimuleert. Net als seks eigenlijk.

Telkens opnieuw beginnen is ook veerkracht voelen. Hit bottom en dan weer opveren. Diep voelen, loslaten, toelaten. Opnieuw zien, anders kijken, het leven aanschouwen vanuit een verrassend perspectief. Telkens opnieuw voelen hoe een grote levensgoesting zich van mij meester maakt. De intensiteit van heel diep gaan en dan weer stuiteren als een konijn. Het is mijn leven. Het geeft me de kans om telkens opnieuw te beginnen. Zonder schaamte. Zonder alles weg te gooien. Gewoon een beetje anders. Ruwer of net geschaafder. Nieuwer of weer iets van vroeger. Er zijn geen oordelen. Er is alleen nu.

Ik zocht een mooi evenwicht tussen mijn werk als coach en mijn andere dromen die ruimte en tijd vragen om te groeien en doorheen mijn woorden en beelden stap voor stap hun plekje in de wereld innemen. Stap voor stap. Daarom koos ik heel bewust voor een blog onder mijn eigen naam. Dit ben ik. Onversneden. Zachter. Spitser. Warmer.

Veel warmte,
Nele