‘Ik wil dat je naar me kijkt.’ zegt ze terwijl ze zich uitkleed aan de andere kant van het bed. Ik voel dat ons spelletje ‘Waarheid, durven of doen’ naar een ongekend niveau wordt verheven door haar voorstel. Verbouwereerd kijk ik in stilte naar de trage bewegingen en de huid die bij elk kledingstuk meer zichtbaar wordt.

Met een schok voel ik hoe een intens warme gloed zich uitbreidt over mijn hele borststreek. Het verrast me dat ik niet meteen opgewonden wordt. Haar lichaam is perfect met haar welvingen en kleine mooie borsten. Wat een eer dat ze mij uitkiest om in volle kwetsbaarheid voor mij te komen staan. Het raakt me. Ze raakt me. De stilte voelt warm en zacht. Dit is zo mooi.

Deze vrouw maakt iets in mij wakker dat ik nog niet ken. Het lijkt wel alsof ze al haar deuren openzet en mij de unieke kans geeft helemaal naar binnen te kijken. Ik kijk niet alleen. Ik zie haar. Door haar onwennigheid smelt de muur van stoerheid en mooie woorden langzaam en sta ik plots oog in oog met haar grootste onzekerheid en angst. Met haar verlangen om echt gezien te worden. Om helemaal naakt en puur voor mij te staan.

Ze heeft gevoeld dat het kan. Een vrouw die ontdekt heeft dat ik een veilige haven kan zijn. Een sterke vrouw die al haar maskers durft af te gooien en mij haar grootste schoonheid toont. Haar kwetsbaarheid wordt plots g-haar sterkte.

Ik kleed me ook uit. Ik wil samen naakt zijn. Mezelf laten zien. Ze kijkt naar mij terwijl ik langzaam mijn ongemak overwin. Zal ze me mooi vinden? Mijn hoofd maalt. Haar ogen volgen mijn bewegingen. Ik voel me bekeken maar ook gedragen door de veilige plek die we samen hebben geweven doorheen onze gesprekken. Doorheen elk moment waarin spanning en ontspanning elkaar afwisselden. De momenten waarin we lachten, waarin we zwijgend naast elkaar zaten, waarin we honderduit konden praten over alles.

Over alles.

Vanaf het eerste contact is er iets ontstaan. De kiem van ons immer naakt zijn. Van onze felle en onversneden eerlijkheid, van onze openheid die geen grenzen kent.

Immer naakt. Altijd verbonden.

Kwetsbaar sterke groet,

Nele