Springen. Rennen. Duiken. Vallen. Opstaan. En weer doorgaan.

Zo voelt dat een beetje.

Intens. Ook leuk. En boeiend.

En soms moeilijk. Maar ook dat wroeten is interessant. Net dat maakt het leven diepgaand. Net daarom werkt humor ook.

Dat wild en non-conformistisch zijn omdat je niet anders kan. Het lekker voelen sluimeren. Weten dat jouw moment komt. Dat het zich zal aandienen. Dat je iets te vertellen hebt aan de wereld. En dat je stilaan zekerder bent dat er iemand zal luisteren.

Leven om te leven, om mee te maken, te voelen, te beleven, te ontdekken, te experimenteren. Om te leren van alles wat zich voordoet. Gebeten door goesting. Goesting om de wereld een leukere plek te maken. Een plek om samen te zijn, in blijdschap, verdriet, woede en angst.

Alles laten zijn.

Ja, dat, gewoon dat.

Zou dat niet zalig zijn.

Ik voel het al een beetje. Mijn kleine teen is wakker. Die heeft er zin in. Die trekt me mijn bed uit, de wereld in. Of maant me nog even te blijven liggen en drie keer diep in en uit te ademen voor ik aan de dag begin.

Want die dagen die zijn me wat.

Ze beginnen er gewoon aan zodra het licht wordt. Dan start de dag.

Zo voel ik mij ook als wildbegaafde. Het leven is het beste wat me ooit is overkomen.

Ik heb me nog geen seconde verveeld. of ja, misschien wel, maar zelfs dat vond ik inspirerend.

De ene dag wil je vliegen en dan doe je dat. De andere dag lig je te wroeten in je eigen hoofd en dan waait de wereld zo’n beetje voorbij.

Weet je, het heeft echt wel zijn voordelen hoor. Of heb je dat nog niet helemaal ontdekt? Lees dan zeker nog vaak deze blog :). Of we maken eens kennis met elkaar. Of jij kijkt liever de kat uit de boom? Soms, nu wel, ja, misschien. Och, ik begrijp het wel. Doe maar gewoon lekker op je eigen tempo. Of lees gewoon.

Ik heb nog grootse dromen maar dat is precies iets voor een volgende keer.

Voordelige groet,

Nele