Selecteer een pagina

Over mij

Bullshitfilter en jouw grootste fan, dat ben ik. Een prettige rebel. Levenslustig, optimist en non-conformist. Ik zoek in jou de dromer, de durver en de doener.

Jij bent nu echt klaar om jezelf en je mogelijkheden echt beter te leren kennen. Ik weet het. Jij weet het. Het is tijd. Geen gezever meer. We gaan wel eerst even grondig kennismaken. 

We gaan meteen de diepte in. Er is geen andere weg. Je bent naar hier gekomen omdat je nu verder wil. Een ander pad op wil. Jezelf beter leren kennen. Ontdekken hoe je een steviger fundament van jezelf maakt en een grote portie moed verzamelt om compromisloos jouw dromen te verwezenlijken. 

Talentencoach én Ideeënbooster, ja, allebei, altijd, voor jou. Dat ben ik. Omdat ik geloof in radicale positiviteit én ideeeën die de moeite waard zijn. Overweeg je coaching bij mij? Ik wind er geen doekjes om. We gaan hard. Vooruit. Ik ben jouw heerlijke bullshit-filter. Die heb je nodig, geloof mij. Je bent namelijk ongelofelijk sterk in jezelf wijs te maken dat het nog wel even kan wachten, dat het leven best ok is, dat je droom niet zo belangrijk is, dat je helemaal geen boost nodig hebt.

 

 

Jouw grootste fan

Geloof mij, je bent er klaar voor. Jij bent dat buitenbeentje, diegene die het altijd net een beetje anders wil aanpakken. Of zelfs radicaal anders. Jij zoekt de stevigheid om het volledig op jouw manier te doen. 

Als je kiest, zal ik jouw opjager, ophitser, aanmoediger, coach én cheerleader zijn. Ik geloof 100% in jou, nog voor jij dat zelf doet. Ik laat je zien hoe geweldig je bent. Niet beter dan anderen, wel de mooiste versie van jezelf.

Laten we kennismaken

 

 Shoot! Belaag mij met al jouw prachtige dromen én de onzin die jij jezelf vertelt om er maar niet mee aan de slag te gaan. We doen het samen. Ik zet jou op weg. Of ik geef je, indien heel erg nodig, een schop onder je kont. Goed?!

PS: mijn enthousiasme is aanstekelijk. Je bent gewaarschuwd :). 

Kan ik betalen met loopbaancheques?

Je kan niet betalen met de Loopbaancheques van VDAB. Ik begrijp dat je dat vervelend vindt. Dit is een bewuste keuze om me niet te conformeren. Ik wil compromisloos mezelf kunnen zijn als mens en ook als coach. Ik nodig je uit om kennis te maken en daarna te bepalen of je die Loopbaancheques nog nodig hebt. Ik verwijs je met plezier door naar een collega.

Hoe lang duurt een coachingtraject?

Een coachingtraject duurt gemiddeld 3 maand. 

“Met jou de sprong nemen in mijn zee van wilde ideeën, was de beste beslissing en investering die ik kon nemen aan het begin van mijn ontdekkingsreis als startende ondernemer! Het ging vaak diep en je opdrachten waren niet altijd even makkelijk. Maar dat spartelen maakte het juist de moeite waard. Het gevoel van kracht dat het nadien oplevert, is enorm versterkend. En daar ben ik je dan ook heel dankbaar voor!”

Tine C.

Samenwerken?

Heb je al zin gekregen om samen je dromen aan te pakken?