Selecteer een pagina

Out

OUT is een plek waar het schijnbaar ongewone gewoon is. Het gaat altijd over mensen en over hoe ze zich schamen, bang zijn of zichzelf nog niet helemaal serieus nemen. Out biedt daar een forum voor.

OUT is ook een forum voor anderen om te ontdekken wat hoogbegaafdheid, panseksualiteit, polyamorie is of een creatieve generalist en hoe dat er in werkelijkheid uitziet. Want je OUTen gaat echt niet enkel over je seksuele geaardheid, vaak wel, maar ook over elk thema dat moeilijk ligt of waar je niet zomaar openlijk over durft te communiceren.

OUT is een plek waar het ongewone bespreekbaar is, waar je anderen kan ontmoeten, waar je radicaal jezelf kan tonen.

OUT is een verzameling van verhalen van echte mensen, wetenschappelijk werk rondom deze thema’s en een plek waar beide worden gelinkt. Waar we weer gewoon mens kunnen zijn, met ons pure zelf, zonder oordeel, kritisch, geweldig, fantastisch.

Out gaat over hoe jij:

  • je ongemakkelijk voelt bij je seksuele fantasieën
  • je niet gewoon man of vrouw voelt en soms ook weer wel
  • het leven superintens beleeft en dat best vermoeiend is
  • liefde niet wil voorbehouden voor slechts één persoon
  • het gevoel hebt de enige te zijn met jouw complexe identiteit
  • al 10 stappen verder bent in je denkproces en anderen jou niet kunnen volgen
  • vaak gedwongen wordt om te kiezen en je helemaal niet wil kiezen
  • je schaamt voor jouw grootse dromen die de wereld gaan veranderen
  • alles linkt en niet zomaar een eenvoudig antwoord kan geven
  • het kotsbeu bent om aan de verwachtingen van anderen te voldoen

OUT pretendeert niet alles te weten en de waarheid in pacht te hebben. OUT is een forum, een plek waar je ongewoonheid wordt gedeeld door anderen, waar je herkenning en erkenning kan vinden. Een plek waar je mensen vinden die het ook anders aanpakken en voelen en daar graag eens mee naar buiten komen.

OUT is een veilige plek waarin geen ruimte is voor oordelen wel voor nieuwsgierigheid, openheid, zin om te leren van elkaar.

OUT is een plek om ideeën op te doen, om geïnspireerd te geraken, om je te laten raken, om iets in jezelf te ontdekken wat je nog niet kende en dat te exploreren, om jezelf de ruimte te geven meer de diepte in te gaan.

Over mij

Hoe ziet jouw koninkrijk eruit? Dat is een mogelijke vraag als je je waagt aan een gesprek met mij. Nieuwsgierig naar welke vragen ik nog stel. Ik ben alvast enorm benieuwd naar jouw antwoord.

Samenwerken?

Heb je al zin gekregen om samen je dromen aan te pakken?