Home » Blog » Leef met je eigen regels

Leef met je eigen regels

Jouw leven is jouw koninkrijk. Jij kiest hoe het leven er daar uitziet. De regels bepaal je volledig zelf en er is altijd ruimte voor iets nieuws, voor gekke ideeën. Iedereen zegt ‘Ja, en.’ en er is geen twijfel over de haalbaarheid van jouw geweldige plannen. Als jij een feest organiseert, ben jij diegene die het hardst danst en geniet.

Moed

Ook als je zin hebt in stilte, dan kies jij een fijn plekje in jouw koninkrijk en neemt lekker je tijd. Tijd om naar de wolken te kijken en te zien welke hemelse schepsels allemaal aan jouw oog voorbij drijven. Je voelt het gras tussen je tenen en je goesting groeit om actie te nemen. Je wil dansen. Daar krijg jij energie van. Het leven is zo heerlijk dat je het wil uitschreeuwen. Je hart zwelt en je verzamelt moed.

Moed is essentieel om te springen, om te ondernemen, om jouw leven jouw koninkrijk te maken. Weet je hoe heerlijk het voelt om te springen. Om te voelen hoe je voeten heel even van de grond gaan. Dat momentje van ultieme vrijheid. Die ene seconde die de start is van een droom. Want geef toe, jij hebt ook een droom. Net als ik. En moed ook. Moed had ik nodig om na 10 (!) jaar dromen eindelijk mijn eigen zaak te starten. Om daar na twee jaar nog steeds geen seconde spijt van te hebben.

In Beeld

Wanneer is de tijd rijp om voor jouw koninkrijk te kiezen? Om in beeld te brengen welke impact jij op deze wereld wil hebben. Welke Talenten jij dringend eens wil kunnen tonen. Je brengt niets in beeld. Je blijft twijfelen, overwegen, nadenken, afwegen, afleiding zoeken, uitstellen en afwachten. Frustratie volgt automatisch. I feel you.

Stap vandaag nog door de poort van jouw koninkrijk. Ga op verkenning. Ga eens in het gras liggen of maak een lange wandeling. Proef eens van jouw droom. Speel. Ik loop graag even mee. Ik kijk naar jou. Hoe jij beweegt, wanneer je stilvalt, waar je enthousiast van wordt, wanneer je ogen gaan stralen. Laten we samen aan de slag gaan om er helemaal jouw plek van te maken.

Jouw Regels?

Wanneer bepaalde jij voor het laatst echt de regels? Deel het hieronder.

Wat weerhoudt je om door die poort naar binnen te wandelen? Brengen we dat samen in beeld? Stuur me de eerste drie woorden die in je op komen.