Selecteer een pagina

Jij trekt je NIETS meer aan van wat anderen van jou denken. NIETS.

Wat denk je? Klinkt goed, hé. Ongeremd keuzes maken, uw goesting doen, vastberaden en helemaal zelf jouw ritme kiezen. Toch?! En we gaan keihard spelen want wat dacht jij dat volwassen worden betekende? Oefenen, proberen en experimenteren doe je natuurlijk niet alleen, hé. Jij wil LEVEN! Toch?!

Hey!

Ik ben Nele

Ik ben Expert Empowerment by Play & Coach en ik help Wildbegaafde Vrouwen & Queer Personen om meer ruimte voor zichzelf te maken en zich niks aan te trekken, maar dan echt niks, nada, noppes, hé, van wat anderen van hen denken zodat ze knalhard, intens en vooral ongeremd hun leven gaan vormgeven en dromen verwezenlijken die ze zich nauwelijks kunnen voorstellen.

Wat is Radical Empowerment?

Je wil je keihard smijten én dus weten waar je je aan mag verwachten. Jij gaat graag snel en wil tegelijk net tijd en ruimte voor jouw dromen. Check in!

Hier is namelijk ruimte voor jou zodat jij volledig je eigen tempo kan bepalen. Jij neemt knalhard je autonomie terug.

  • Wildbegaafd zijn in de praktijk
  • Intens voelen
  • Experimenteren kan je leren
  • Diep basisvertrouwen

Wat maak jij mogelijk?

Trots Wildbegaafd

Ongeremd intens durven zijn. Trots zijn op wie je bent, wat anderen daar ook van mogen denken. Wijs, creatief en ondernemend de wereld recht in de ogen kijken.

Diep Basisvertrouwen

Weten en voelen dat je op jezelf mag vertrouwen. De veerkracht opbouwen om alles aan te kunnen dat je naar jouw droomleven leidt.

Goesting om te proberen

Experimenteren is gewoon leven vanuit nieuwsgierigheid, het kind in jezelf alle ruimte geven. Proberen als middel om te ontdekken wat jou blij maakt.

Jouw lijf als barometer

Al jouw emoties, alle signalen van jouw lichaam, alle gevoelens ervaren, toelaten, beleven, ruimte geven zodat jij weer kan stromen.

Deelnemers

‘Ik ben tot grootse dingen in staat’Dankzij jou kan ik nu écht trots zijn op mezelf en wat ik al heb verwezenlijkt én durf ik dat ook uitspreken. Ik weet nu dat ik tot grootse dingen in staat ben. Als ik later bekend ben, zal ik nooit vergeten dat ik dat mede aan jou te danken heb :).

Marlies Verbruggen
Zaakvoerder Pinch of Salt

Ik ga dat gewoon proberen.’

Dat is wat ik intussen standaard denk als een nieuwe uitdaging krijg en niet precies weet hoe ik dat moet aanpakken. Dan ga ik gewoon aan de slag met één van de opties. Onderweg mag ik bijsturen en van gedacht veranderen. Ik ken mezelf écht veel beter en vertrouw heel erg op mezelf en mijn talenten dankzij het Radical Empowerment programma.

Rose Van Doninck
Communicatie Expert

‘Het heeft me gebracht wat ik me niet kon voorstellen’

Mijn goesting werd steeds minder. Ik liet er mij door anderen beïnvloeden. Uit angst vooral. Angst om niet goed genoeg te zijn. Dat sprankeltje goesting riep steeds harder. En deze keer luisterde ik. En stapte ik in het Radical Empowerment programma. En ik kan je zeggen, het heeft me gebracht wat ik me niet kon voorstellen. Plots klikt het en lukken dingen die voorheen zo stroef liepen. Maak je dromen waar. Want zonder angst is veel mogelijk.

Veerle Steyaert
GDPR Expert
Klaar?

Haal die voet van de rem en lééf!

 

Hey, ik ben Nele

Ik ben Nele en ik ben Empowerment Expert. Ik ben een natuurtalent in jou een fantastisch gevoel over jezelf te geven en je het diepe vertrouwen te geven dat jij alles aankan wat nodig is om in échte vrijheid en vol uitdaging te leven. In mijn eeuwige zoektocht naar mezelf besloot ik mezelf een fijn label te geven, iets met kracht en vooral positiviteit. Wildbegaafd werd geboren. En laten we daar niet onnozel over doen, jij bent ook wildbegaafd en je bent klaar om dat nu eens eindelijk knalhard te laten zien. Gedaan met dat klein houden! Jij hebt zoveel meer in je mars dan je nu al laat zien!Hoogbegaafd, non-binair en non-conformistisch in so many ways weet ik als geen ander hoe het is om anders te zijn en niet begrepen te worden. Ik hield mezelf lang klein. Ik had zoveel te geven en ik durfde niet. Door te spelen, experimenteren én door mezelf en mijn talenten grondig te leren kennen bouwde ik het fundament van het diep én knalhard vertrouwen in mezelf. En… trek ik me niets meer aan van wat anderen van mij denken.

Nele

In 4 stappen van crazy chaos naar ik-vertrouw-op-mezelf

Gratis workshop waarin jij leert om naar je geniale lijf te luisteren!