Cut the crap

No more bullshit. Recht op je doel af. Yes aan meer én krachtige seksuele energie! Verdekke toch, hé, jij gaat ervoor. Een leven dat f*cking rockt! Toch!?

Genoeg met rond de pot te draaien. Je bent je eigen onzin grondig beu. Jij wil dat een f*cking zalig is. Het leven, je seksleven, je relaties én je ondernemerschap. De rem eraf, hé, helemaal.

Ga je leven of blijf je doen alsof?

Je hebt er maar één, hé, zo’n leven. Jaja, sommigen beweren dat ze er nog hebben maar laat je daar vooral niet door verleiden om van dit leven dan maar een sof te maken. Let’s not go there. 

Neem nu die stap naar jezelf even serieus te nemen. 

Ik meen het, hé. Waarmee ik niet wil zeggen dat je jezelf altijd serieus moet nemen. Maar nu dus even wel. Jij neemt nu je f*cking verantwoordelijkheid. Je neemt het heft zelf in handen en grijpt deze kans om aan jezelf te bewijzen dat de juiste hulp goud waard is. En je geeft aan jezelf toe dat je het met een even wilde en wijze ziel wel ziet zitten.

Dat is wat ik doe. Goud waard zijn. Goed, hé. Speciaal voor jou. 

Ik ga dat dus niet eindeloos herhalen. Jij kiest. Blijf je aanmodderen en doen alsof je alles alleen aankunt. Ga je blijven geloven dat het ‘wel ok’ is en dat jij daar blij van wordt. 

 

 

Coach De Prettige Rebel
Coach De Prettige Rebel

Jouw grootste fan

Geloof mij, je bent er klaar voor. Jij bent dat buitenbeentje, diegene die het altijd net een beetje anders wil aanpakken. Of zelfs radicaal anders. Jij zoekt de stevigheid om het volledig op jouw manier te doen. 

Als je kiest, zal ik jouw opjager, ophitser, aanmoediger, coach én cheerleader zijn. Ik geloof 100% in jou, nog voor jij dat zelf doet. Ik laat je zien hoe geweldig je bent. Niet beter dan anderen, wel de mooiste versie van jezelf.

Laten we kennismaken

 

Shoot! Belaag mij met al jouw prachtige dromen én de onzin die jij jezelf vertelt om er maar niet mee aan de slag te gaan. We doen het samen. Ik zet jou op weg. Of ik geef je, indien heel erg nodig, een schop onder je kont. Goed?!

PS: mijn enthousiasme is aanstekelijk. Je bent gewaarschuwd :). 

klant Greet

Echte energie injecties zijn die gesprekken met jou voor mij.

Ik heb telkens weer enorm genoten van de gesprekken met jou. Ik ben nadien altijd weer klaar om een obstakel uit de weg te ruimen. Heerlijk voelt dat. Een perfecte activator ben jij!

Greet stevens, projectmanager in de cultuursector én heerlijk wildbegaafd